flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд апеляційної інстанції лишив без змін вирок Центрального районного суду м.Миколаєва, постановлений щодо ґвалтівника 12-річної дівчини

06 серпня 2020, 14:32

Херсонський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги 20-річного чоловіка, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 КК України.

Нагадаємо, 13.06.2018 року, чоловік, перебуваючи в дворі багатоповерхівки, розташованої по пр.Центральному, неподалік вул. Соборна зґвалтував 12-річну дівчину, з якою вони познайомились того дня.

Вироком Центрального районного суду останнього було визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 КК України та призначено покарання у виді 11,5 років позбавлення волі.

Окрім цього, суд задовольнив цивільний позов представника потерпілої та вирішив стягнути з останнього на користь дівчини в рахунок відшкодування моральної шкоди 250 тис гривень.

На зазначене рішення було подано апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої, суд апеляційної інстанції постановив залишити її без задоволення, зазначений вирок Центрального районного суду м.Миколаєва від 02.04.2020 року без змін.

Наразі вирок Центрального районного суду м.Миколаєва вступив в законну силу.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва