flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив застосувати примусовий привід до чоловіка, обвинуваченого у крадіжці коня породи «Українська верхова»

17 липня 2020, 10:12

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду обвинувального акту щодо 37-річного громадянина Молдови, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

Відповідно до обвинувального акту, 29.12.2019 року, чоловік знаходився поблизу філії Південний племконецентр ДП «Конярство України», яка розташована по вул.Одеське шосе у м.Миколаєві, та вирішив подивитись на коней.

Він зайшов на територію підприємства, після чого вивів з приміщення конюшні коня породи «Українська верхова», повів його на прогулянковий майданчик, де вигулявши коня, зник з місця вчинення кримінального правопорушення разом з твариною.

Наступного дня чоловіка було викрито співробітниками правоохоронних органів.

Зазначимо, що тварині не було завдано будь-яких ушкоджень, коня передано філії Південний племконецентр ДП «Конярство України».

У судове засідання не з’явився обвинувачений, якого було належним чином повідомлено про час та місце розгляду. З огляду на це, прокурор заявила клопотання про застування щодо нього примусового приводу, представник потерпілого підтримала зазначене клопотання.

Зазначене клопотання судом задоволено, суддя Оксана Мамаєва ухвалила піддати обвинуваченого примусовому приводу у судове засідання, яке відкладене до 10.00 год 27.07.2020 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва