flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід 25-річній жінці, підозрюваній у збуті психотропних засобів

16 червня 2020, 19:45

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Сергієм Медюком розглянуто клопотання щодо обрання запобіжного заходу 25-річній місцевій мешканці, підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, остання спільно з трьома іншими особами систематично, за допомогою соціальних мереж, збували на території м.Миколаєва наркотичні та психотропні засоби, зокрема амфетамін.

Відповідно до матеріалів доданих до клопотання, остання здійснювала адміністрування у соціальній мережі каналу, за допомогою якого відбувався безконтактний збут наркотичних та психотропних речовин, фасувала та розкладала у визначених місцях наркотичні та психотропні речовини.

В обґрунтування клопотання, прокурор зазначала ризики передбачені ч.1 ст.177 КПК України.

Підозрювана не визнавала свою провину, зазначала, що вилучені препарати належать її чоловікові, а вона не має жодного відношення до незаконної діяльності.

Захисник зазначив, що наведені прокурором ризики нічим не доведені, а за такого просив суд обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя ухвалив застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою до 11.08.2020 року з можливістю внесення застави у сумі 168 160 грн.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва