flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у виготовленні та збуті амфетаміну

02 червня 2020, 18:38

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко обрано міру запобіжного заходу громадянину Російської Федерації, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання останній, у складі організованої групи, виготовляли, перевозили з метою збуту та збували особливо небезпечну психотропну речовину – амфетамін.

29.05.2020 року їх було затримано в порядку ст.208 КПК України.

У якості ризиків прокурор зазначав можливість підозрюваного переховуватись від суду та слідства, знищити речі, що мають значення у розслідуванні зазначеного провадження, впливати на свідків, перешкоджати провадженню іншим чином.

Захисник зазначала, що підозра необґрунтована, ризики не підтверджені та у разі обрання міри запобіжного заходу просила обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Підозрюваний підтримав захисника та просив обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила обрати  щодо підозрюваного запобіжний у виді тримання під вартою до 30.07.2020 року з можливістю внесення застави у сумі 450 тис гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва