flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись судові дебати у справі щодо нанесення тілесних ушкоджень патрульному поліцейському

22 травня 2020, 17:00

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 20-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Останній обвинувачується у тому, що вночі 27 жовтня 2018 року, він наніс патрульному поліцейському, під час виконання ним службових обов’язків, удар в область голови, чим спричинив йому ушкодження у вигляді зокрема переламу щелепи.

Судовий розгляд зазначеного провадження відбувається під головуванням судді Оксани Мамаєвої.

У судовому засіданні було допитано обвинуваченого, який повністю визнав свою провину та каявся у скоєному.

Суд завершив з’ясування фактичних обставин справи та перейшов до судових дебатів.

У ході дебатів прокурор зазначав, що вина обвинуваченого повністю підтверджується дослідженими письмовими доказами, показами потерпілого, свідків і самого обвинуваченого. Просив суд призначити покарання у виді чотири років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Захисник просив суд, з урахуванням позитивних характеристик його підзахисного, призначити покарання у виді обмеження волі з іспитовим строком один рік.

Наразі суд видалився до нарадчої кімнати для постановлення вироку.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва