flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд дослідив усі докази у справі за позовом екс-заступника директора дитячої музичної школи № 1 про поновлення на посаді

14 лютого 2020, 16:55

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд цивільного позову колишньої заступника директора з навчально-методичної роботи дитячої музичної школи № 1 до зазначеного освітнього закладу про скасування наказу про переведення на іншу посаду та поновлення на роботі.

Судовий розгляд зазначеного позову здійснюється під головуванням судді Ольги Гуденко.

У своїй заяві позивачка зазначала, що 06.05.2019 року, наказом директора ДМШ № 1 її було переведено з посади заступника директора з навчально-методичної роботи на посаду викладача. У зазначеному наказі про переведення на нижчу посаду директор зазначав, що позивачка систематично не виконувала свої посадові обов’язки, зокрема, в частині забезпечення навчально-методичного процесу, не надала звіт щодо плану методичної роботи закладу, не виконала низку наказів директора.

Позивачка зазначала, що інформація щодо обсягу обов’язків їй надавались лише в усній формі, на момент розпорядження про надання звіту вона пропрацювала на посаді заступника директора лише два місяці, вимоги щодо обсягу та часу надання звіту їй не надавались.

Позивачка вважає дії відповідача необґрунтованими, безпідставними і неправомірними та просить суд скасувати зазначений наказ та поновити її на посаді.

Відповідач заперечував проти задоволення позовних вимог.

Наразі судом завершено з’ясування фактичних обставин справи, зокрема оголошено позов та відзиви на нього, допитано свідків, досліджено письмові докази.

Суд мав перейти до дебатів, проте представник відповідача заявив клопотання про оголошення перерви, позивачка не заперечувала проти задоволення клопотання.

У судовому засіданні оголошено перерву до 15.30 год 23.03.2020 року.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва