flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд завершив підготовче судове засідання справи за позовом колишнього депутата Миколаївської облради

05 лютого 2020, 14:13

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання за позовом колишнього депутата Миколаївської обласної Ради, який склав повноваження у листопаді 2019 року, до місцевого Інтернет-видання та одного з депутатів Миколаївської райради П. про спростування недостовірної інформації

Судовий розгляд зазначеного позову здійснюється під головуванням судді Ольги Гуденко.

Відповідно до обставин викладених у позові, 03.06.2019 року на шпальтах вищезазначеного видання та в мережі YouTube було опубліковано матеріал та відеоінтерв’ю з депутатом районної Ради П., де йдеться про те, що позивач причетний до рейдерських захоплень земель.

У своїх позовних вимогах останній просить суд визнати зазначену інформацію недостовірною, зобов’язати видання видалити публікацію та відеофайли і опублікувати спростування, стягнути з депутата райради П. на користь позивача 650 000 грн, в якості відшкодування завданої моральної шкоди.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про доручення до матеріалів низки письмових доказів, а представник відповідача – депутата районної Ради П. про виклик та допит ряду свідків.

Зазначені клопотання було задоволено.

Суд завершив підготовче засідання та ухвалив перейти до розгляду по суті о 14.00 год 14.04.2020 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва