flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у вчиненні смертельного ДТП повторно не було доставлено в суд для розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу

16 січня 2020, 13:45

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу 21-річному студенту одного з миколаївських вищих навчальних закладів, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України, про зміну раніше обраного запобіжного заходу.

Нагадаємо, останній підозрюється у тому, що 07 грудня 2019 року, він, керуючі автомобілем «Lexus IS 300», виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем-таксі «Daewoo Sens», внаслідок чого водій та пасажир «Daewoo» загинули на місці ДТП.

У судове засідання не було доставлено підозрюваного, якому відповідно до ухвали слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Суд оголосив лист, який надійшов від начальника ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор», відповідно до якого підозрюваний перебуває на стаціонарному лікуванні в Миколаївській лікарні швидкої медичної допомоги.

З урахуванням того факту, що розгляд зазначеного клопотання неможливий без участі підозрюваного, слідчий суддя Сергій Медюк ухвалив повторно оголосити перерву до 11.00 год 28.01.2020 року та скерувати на адресу ЛШМД запит, з метою з’ясування можливості підозрюваного брати участь у судових засіданнях.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва