flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд завершив дослідження письмових доказів у справі щодо ДТП, внаслідок якої загинула 17-річна дівчина

19 грудня 2019, 13:57

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 35-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.

Судовий розгляд зазначеного провадження відбувається під головуванням судді Дмитра Тішка.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, 23.06.2019 року, в нічний час доби, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, чоловік рухався на автомобілі «Daewoo Lanos» по проспекту Героїв України у м.Миколаєві та здійснив наїзд на 17-річну дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок отриманих травм остання померла в салоні карети швидкої медичної допомоги.

Суд продовжив дослідження письмових доказів, серед іншого, результати медичних експертиз, відповідно до яких, обвинувачений в вищеззанчений час перебував під впливом канабіноїдів.

Також судом досліджено додатки до відповідних протоколів, у виді носіїв інформації, що містять фото та відеофайли. У тому числі запис з камери відеоспостереження, де зафіксовано момент наїзду легкового автомобіля на загиблу студентку. У ході дослідження зазначеного доказу прокурор та представник потерпілої наполягали на тому, що легковик рухався на забороняючий сигнал світлофора.

Суд завершив дослідження усіх письмових доказів і, відповідно до встановленого порядку, було допитано матір загиблої, яка є потерпілою у зазначеному провадженні.

Наразі, для виклику свідків, які були поруч із загиблою в час згадуваних подій та підлягають допиту, у засіданні оголошено перерву до 16.00 год 14.01.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва