flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався судовий розгляд по суті у справі за обвинуваченням чоловіка у хуліганстві та нанесенні тілесних ушкоджень 56-річній жінці

27 листопада 2019, 14:14

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочато судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 33-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.296, ч.1 ст.125 КК України.

Судовий розгляд зазначеного провадження відбувається під головуванням судді Сергія Медюка.

Прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого, чоловік 28.05.2019 року, перебуваючи в магазині по вул.Привільна у м.Миколаєві, після словесного конфлікту з продавцями почав голосно нецензурно висловлюватись, одночасно хапав з вітрин товар та кидав його в сторону останніх. Окрім цього, він схопив з вітрини стакан із гарячим чаєм та вилив вміст стакану в обличчя чоловіку, який перебував в магазині та зробив йому зауваження.

Під час затримання співробітниками поліції, обвинувачений наніс удар головою у скло дверцят патрульної машини та розбив його.

Також чоловік обвинувачується у тому, що червні минулого року, він наніс удар кулаком в обличчя своєї 56-річної знайомої, з якою вони перебували у неприязних відносинах, чим спричинив їй легкі тілесні ушкодження.

Представник Департаменту Управління патрульної поліції у Миколаївській області оголосив цивільний позов, відповідно до якого, просив стягнути з обвинуваченого збитки у сумі понад 4,5 тисячі гривень, спричинені діями останнього.

Обвинувачений свою провину та цивільний позов не визнав.

Суд встановив порядок дослідження доказів по справі та відповідно до нього було допитано потерпілих.

Після цього свої покази дав обвинувачений, який заперечив формулювання обвинувачення та повідомив, що під час затримання співробітниками поліції йому було спричинено тілесні ушкодження.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 09.30 год 31.01.2020 року.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва