flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В судове засіданні у справі щодо сутички на центральній площі м.Миколаєва, внаслідок якої загинула людина вчергове не з’явились свідки

12 листопада 2019, 16:15

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 33-х та 31-річного чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (спричинення тяжких тілесних ушкоджень групою осіб, що спричинили смерть потерпілого).

Судовий розгляд зазначеного провадження відбувається під головуванням судді Сергія Медюка.

Відповідно до встановленого порядку дослідження доказів, суд мав продовжити допит свідків, проте жоден з них, з числа тих, що підлягають допиту, вчергове не з’явились.

Захисник заявив клопотання про встановлення прокурору процесуального строку для реалізації його права на надання доказів, зокрема забезпечення явки свідків.

Зазначене клопотання судом задоволено, у засіданні оголошено перерву до 15.00 год 19.11.2019 року.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, 08.07.2017 року близько 22 години обвинувачені зустрілись на площі Соборній у м.Миколаєві з іншим чоловіком.

У ході розмови у них виник конфлікт, внаслідок якого останній здійснив в бік обвинувачених не менше шести пострілів з пістолету, спричинивши тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Після цього, обвинувачені повалили його на землю та почали наносити удари заздалегідь приготовленим металевим прутом та ножем. Від отриманих травм чоловік, не приходячи до тями, помер в лікарні.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва