flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо розбійного нападу та умисного вбивства 35-річної жінки допитано експерта та спеціаліста обласного бюро судово-медичних експертиз

05 листопада 2019, 15:14

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за за обвинуваченням 27-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень за п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 19-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України.

Останні обвинувачуються у розбійному нападі та умисному вбивстві 35-річної жінки на узбережжі р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна у м.Миколаєві. Подія мала місце вночі 01.08.2018 року. Усі обвинувачені є мешканцями м.Одеса.

Судовий розгляд зазначеного провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка, під головуванням Сергія Медюка.

У судовому засіданні було допитано судово-медичного експерта та лаборанта Миколаївського обласного бюро судово-медичних експертиз.

Експерт, який проводив судово-медичну експертизу тіла загиблої жінки повідомив, яким чином ймовірно наносились удари, той факт, що частина з них було спричинено з використанням певного предмету, а смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Лаборант бюро судово-медичної експертизи повідомила, яким чином здійснювалось відібрання біологічних зразків обвинувачених для подальшого експертного дослідження.

Захисник одного з обвинувачених заявив клопотання про зняття арешту з автомобіля «Volkswagen Touareg», на якому, відповідно до обвинувального акту пересувались обвинувачені та мобільного телефону.

У задоволенні зазначеного клопотання судом відмовлено за передчасністю.

Наразі, для повторного виклику інших свідків, які підлягають допиту у засіданні оголошено перерву до 10.30 год 12.11.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва