flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато судовий розгляд по суті у справі щодо ДТП, внаслідок якої загинула 17-річна дівчина

01 листопада 2019, 14:55

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочато судовий розгляд по суті у кримінальному провадженні за обвинуваченням 35-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.

Судовий розгляд зазначеного провадження відбувається під головуванням судді Дмитра Тішка.

Прокурор оголосила обвинувальний акт, відповідно до якого, 23.06.2019 року, в нічний час доби, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, чоловік рухався на автомобілі «Daewoo Lanos» по проспекту Героїв України у м.Миколаєві та здійснив наїзд на 17-річну дівчину, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переходу на забороняючий сигнал світлофора. Внаслідок отриманих травм остання померла в салоні карети швидкої медичної допомоги.

Обвинувачений свою провину визнавав частково та заперечував проти цивільного позову про стягнення матеріальної та моральної шкоди, заявленого потерпілою.

Судом також вирішено питання щодо порядку та обсягу дослідження доказів по справі, зокрема дослідження письмових доказів, допит потерпілої, свідків та обвинуваченого.

Наразі для надання стороні обвинувачення часу для підготовки письмових доказів, які підлягають дослідженню, у засіданні оголошено перерву до 16.00 год 26.11.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва