flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено до судового розгляду справу щодо чоловіка, який обвинувачується зокрема у тому, що під час затримання розбив головою скло дверцят у поліцейській машині

21 жовтня 2019, 12:43

У Центральному районному суді м.Миколаєва під головуванням судді Сергія Медюка відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 33-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.296 КК України.

Нагадаємо, останній обвинувачується у тому, що 28.05.2019 року, перебуваючи в магазині по вул.Привільна у м.Миколаєві, після словесного конфлікту з продавцями почав голосно нецензурно висловлюватись, одночасно хапав з вітрин товар та кидав його в сторону останніх.

Окрім цього, він схопив з вітрини стакан із гарячим чаєм та вилив вміст стакану в обличчя чоловіку, який перебував в магазині.

Під час затримання співробітниками поліції, обвинувачений наніс удар головою у скло дверцят патрульної машини та розбив його.

Судом вирішено питання щодо призначення зазначеного провадження до судового розгляду.

Окрім цього, у провадженні судді Сергія Медюка перебуває інше кримінальне провадження за обвинуваченням вищезазначеного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Відповідно до матеріалів справи, у червні минулого року, останній наніс удар кулаком в обличчя своєї знайомої, з якою вони перебували у неприязних відносинах, чим спричинив їй легкі тілесні ушкодження.

За клопотанням прокурора зазначені провадження об’єднані в одне, судовий розгляд якого по суті заплановано на 16.00 год 26.11.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва