flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строки тримання під вартою підозрюваному у вбивстві матері

27 вересня 2019, 12:58

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання про продовження строків запобіжного заходу у виді тримання під вартою щодо 34-річного місцевого мешканця, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 КК України.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів кримінального провадження, 09.05.2019 року, у підозрюваного, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт із матір’ю, з якою вони проживали у квартирі будинку по пр.Центральний у м.Миколаєві.

У ході конфлікту вони вийшли на балкон, де підозрюваний виштовхнув матір з балкона. Остання трималась за перила, проте чоловік розчепив її пальці, внаслідок чого вона впала з сьомого поверху і від отриманих травм померла.

В обґрунтування клопотання прокурор зазначав, що ризики впливу на свідків, переховування від слідства та суду, вчинення іншого кримінального правопорушення, враховані судом при обранні запобіжного заходу, не зменшились та не зникли.

Захисник та підозрюваний заперечували проти задоволення клопотання.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила продовжити строки запобіжного заходу у виді тримання під вартою щодо підозрюваного до 10.11.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва