flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строки тримання під вартою обвинуваченим у вчиненні розбою у центрі міста

25 вересня 2019, 16:27

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 26-ти та 27-річного чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України (розбій).

У судове засідання з’явився свідок сторони обвинувачення, який підлягає допиту, проте оскільки він не розумів українську мову, якою здійснюється судочинство, на вирішення було поставлено питання щодо припинення допиту.

З урахуванням думок сторін та зазначеної обставини, суд ухвалив припинити допит зазначеного свідка. Інші свідки сторони обвинувачення у судове засідання не з’явились.

Захисник одного з обвинувачених заявив клопотання про відкладення судового засідання для повторного виклику свідків, також він просив надати йому судову повістку, яку він зможе вручити одній зі свідків. Зазначене клопотання судом задоволено.

Відповідно до зміненого порядку дослідження доказів, суд приступив до допиту обвинувачених, проте вони відмовились від дачі показів.

Окрім цього, судом вирішено питання щодо продовження строків тримання під вартою щодо обвинувачених до 23.11.2019 року.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, чоловіки обвинувачуються у тому, що ввечері 29 липня 2017 року, в районі вул. Соборної у м.Миколаєві, приставивши ніж до шиї 18-річного юнака, відібрали в нього мобільний телефон, вартістю близько 4 тис гривень, який згодом один з них здав до ломбарду.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва