flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд у справі щодо розбійного нападу у центрі міста

17 вересня 2019, 16:22

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 26-ти та 27-річного чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України (розбій).

У судове засідання вчергове не з’явились свідки сторони обвинувачення, які підлягають допиту, стосовно яких постановлено ухвали про застосування щодо них примусового приводу.

Суд, з метою дотримання розумних строків розгляду справи та, з огляду на те, що це не перша неявка зазначених свідків, приступив до допиту обвинувачених.

Однак останні, вдруге заявили клопотання про відкладення судового засідання для повторного виклику свідків. Прокурор не заперечувала проти цього, захисники також просили задовольнити клопотання.

З урахуванням думок сторін, суд відклав судове засідання для повторного виклику свідків.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, чоловіки обвинувачуються у тому, що ввечері 29 липня 2017 року, в районі вул. Соборної у м.Миколаєві, приставивши ніж до шиї 18-річного юнака, відібрали в нього мобільний телефон, вартістю близько 4 тис гривень, який згодом один з них здав до ломбарду.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва