flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі за обвинуваченням Миколи Романчука оголошено перерву через неявку захисників

10 вересня 2019, 14:32

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У судове засідання не з’явились усі п’ятеро захисників Миколи Романчука. Двоє з них надіслали до суду клопотання з проханням про відкладення судового засідання, оскільки вони беруть участь у невідкладних слідчих діях.

Обвинувачений просив задовольнити клопотання захисників, прокурор також не заперечував проти його задоволення.

Судом клопотання захисників задоволено.

У даному кримінальному провадженні повністю змінено групу прокурорів, які підтримують публічне обвинувачення. Судом наголошено на необхідності прокурорів, з метою недопущення затягування судового розгляду, завчасно ознайомитись з матеріалами справи.

Окрім цього, у судове засідання не було доставлено останнього свідка сторони обвинувачення, який підлягає допиту, стосовно якого постановлено ухвалу про застосування щодо нього примусового приводу.

З огляду на зазначене, суд ухвалив повторно скерувати ухвалу про примусовий привід органам поліції до виконання.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва