flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід водію, внаслідок дій якого дві жінки-пішоходів отримали важкі травми

19 серпня 2019, 10:37

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун розглянуто клопотання про обрання міри запобіжного заходу 36-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний 16.08.2019 року, рухався з перевищенням швидкості на власному автомобілі марки «Audi A6» по вул.Пушкінській в м.Миколаєві та допустив зіткнення з автомобілем «Hyundai Santa Fe», який знаходився в паркувальному кармані.

Від удару автомобіль «Hyundai Santa Fe» відкинуло на 46-ти та 17-річну пішоходів, які рухались тротуаром. Внаслідок удару останні отримали важкі травми.

Вміст алкоголю у підозрюваного склав 1,54 ‰.

Прокурор клопотання підтримала, у якості ризиків зазначила можливість підозрюваного переховуватись від слідства та суду, здійснювати незаконний вплив на свідків та потерпілих, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Підозрюваний провину свою визнавав, проти суті підозри не заперечував, просив обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час, оскільки має матеріально допомагати потерпілим.

Захисник зазначала, що вказані у клопотання ризики є завищеними, надала розписку, відповідно до якої з боку підозрюваного вже надавалась матеріальна допомога родині потерпілих.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 300 тис гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва