flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк дії запобіжних заходів одеситам обвинуваченим у розбійному нападі та вбивстві 35-річної мешканки Миколаєва

16 серпня 2019, 09:50

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 27-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень за п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 19-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України. Усі вони є мешканцями м.Одеса.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка під головуванням Сергія Мєдюка.

У судовому засіданні суд вирішував питання щодо продовження міри запобіжних заходів стосовно обвинувачених.

Проте, жоден з трьох захисників 27-річного чоловіка, обвинуваченого у вчиненні умисного вбивства та розбою не з’явився. З огляду на це, судом було залучено захисника з Центру безоплатної вторинної правової допомоги.

Прокурор оголосив клопотання про продовження термінів дії запобіжних заходів, зазначивши у якості ризиків можливість обвинувачених переховуватись від суду, знищити або сховати речі, які мають значення у даному кримінальному провадженні, здійснювати вплив на свідків, яких ще не було допитано судом.

Потерпіла та її представник підтримали клопотання прокурора, обвинувачені і їх захисники заперечували проти його задоволення.

При цьому, 19-річна обвинувачена просила змінити запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту з зобов’язанням носити електронний засіб контролю на домашній арешт без носіння засобу контролю.

Дослідивши матеріали та заслухавши думки сторін, колегія суддів ухвалила продовжити запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з зобов’язанням носити електронний засіб контролю щодо 19-річної обвинуваченої, стосовно інших обвинувачених продовжити строки тримання під вартою.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва