flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відклав засідання у справі Миколи Романчука через неявку прокурора

13 серпня 2019, 14:34

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Зазначене кримінальне провадження розглядається колегією суддів у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням Світлани Скрипченко.

У судове засідання, яке відбулось 13 серпня, не з’явився прокурор, який надіслав на електронну адресу суду клопотання про відкладення засідання, оскільки 12.08.2018 року він перебував у судовому розгляді іншого провадження в м.Одесі.

З урахуванням того факту, що прокурор не надав документів, які підтверджують поважність причини неявки у судове засідання, яке відбулось 13.08.2019 року, а публічне обвинувачення у зазначеному провадженні підтримує група прокурорів, суд прийшов до висновку про неповажну причину неявки прокурора у судове засідання.

Проте, оскільки участь прокурора у розгляді зазначеного провадження є обов’язковою, суд відклав засідання до 11.00 год 21.08.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва