flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у збуті амфетаміну

19 липня 2019, 14:41

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу 27-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання підозрюваний виготовив та збув місцевій мешканці психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін. Громадянка придбала амфетамін під час проведення контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки і в той же день добровільно видала психотропну речовину правоохоронним органам.

Прокурор в обґрунтування клопотання вказував на можливість підозрюваного переховуватись від слідства та суду, впливати на свідків у провадженні, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Захисник зазначав, що ризики необґрунтовані та нічим не підтверджуються і просив обрати більш мякий запобіжний захід.

Сам підозрюваний не заперечував факт збуту амфетаміну, зазначив, що за допомогою мережі Інтернет придбав психотропну речовину та продав її на прохання своєї знайомої – лікаря однієї з стоматологічних клінік Інгульського району в м.Миколаєва.

Він просив обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Дослідивши матеріали клопотання слідчий суддя ухвалила обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою до 12.09.2019 року, з можливістю внесення застави у сумі 160 560 грн.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва