flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо двох чоловіків, обвинувачених, зокрема, у посяганні на територіальну цілісність України, триває допит свідків

24 травня 2019, 14:31

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Д. та громадянина М., один з яких має громадянство Російської Федерації, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.109, ч.2 ст.110, ч.1 ст.14, ч.1 ст.294 КК України.

Відповідно до встановленого судом порядку дослідження доказів суд продовжив допит свідків.

У черговому судовому засіданні було допитано співробітника поліції, який 28.03.2014 року здійснював чергування на площі Соборній у м.Миколаєві, коли відбувались події, які є предметом судового розгляду.

Після допиту свідка стороною захисту було заявлено клопотання про закриття кримінального провадження за ч.2 ст.110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) у зв’язку із закінченням строків притягнення до відповідальності, яке на підставі ст.49 КК України було підтримано прокурором.

Разом з тим, судом вказане клопотання на теперішній час залишено без розгляду, як заявлене передчасно, враховуючі вимоги ст.49 КК України і роз’яснено учасникам процесу, що воно буде розглянуте у нарадчий кімнаті, під час вирішення питання постановлення рішення по справі.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 11.00 год 07.06.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва