flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судовому засіданні у справі Миколи Романчука оголошено перерву через неявку прокурора

22 травня 2019, 10:17

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У судове засідання не з’явились представники сторони обвинувачення. На електронну пошту суду надійшов лист від військової прокуратури Південного регіону, відповідно до якого, прокурор, який входить до складу групи прокурорів у даному провадженні не зможе з’явитись у судове засідання через службову зайнятість.

З огляду на те, що участь прокурора у судовому розгляді даного провадження є обов’язковою, суд оголосив перерву до 10.00 год 31.05.2019 року.

Нагадаємо, екс-посадовець обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства. Подія мала місце у червні 2016 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва