flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відсторонив від посади директора Миколаївського міського центру зайнятості, підозрювану у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди

15 травня 2019, 14:41

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання про відсторонення від посади директора Миколаївського міського центру зайнятості, підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Нагадаємо, остання підозрюється у тому, що вона за попередньою змовою з групою осіб вимагала та отримала від співробітника одного з районних центрів зайнятості неправомірну вигоду у сумі 1268 грн, яка нараховувалась останній, як частина надбавки за інтенсивність праці до посадового окладу.

Зазначені протиправні дії, за версією органу досудового слідства носили систематичний характер.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав, зазначав, що підозрювана може знищити або спотворити документі, що мають значення у зазначеному провадженні, впливати на свідків, які є її підлеглими.

Захисник просив відмовити у задоволенні клопотання, підкреслюючи, що підозра необґрунтована, а кваліфікація кримінального правопорушення штучно завищена.

Підозрювана підтримала думку свого захисника.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила відсторонити підозрювану від посади до 06.07.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва