flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Центральному районному суді м.Миколаєва розглядається клопотання про продовження строків тримання під вартою щодо мешканця м.Дніпра, підозрюваного у вимаганні неправомірної вигоди

02 травня 2019, 14:34

До Центрального районного суду м.Миколаєва надійшло клопотання про продовження строку тримання під вартою щодо 37-річного мешканця м.Дніпро, який позиціонує себе, як громадський активіст, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368-3 КК України.

Зазначене клопотання розглядається слідчим суддею Світланою Гречаною.

До будівлі суду прибула група осіб, які встановили намети, звукову апаратуру та транслювали аудіозаписи на підтримку підозрюваного.

Частина з зазначених осіб, голосно вигукували лозунги на підтримку останнього у приміщеннях суду та залі судових засідань, на що їм було зроблено зауваження слідчого судді.

У судове засідання не прибули захисники підозрюваного. З огляду на це, було залучено захисника з центру надання безоплатної правової допомоги, який заявив самовідвід, оскільки його близький родич входить до групи слідчих у даному кримінальному провадженні.

Слідчим суддею встановлено, що син зазначеного захисника дійсно входить до групи слідчих у зазначеній справі та задоволено заяву про самовідвід.

Наразі для виклику захисника з Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у судовому засіданні оголошено перерву.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва