flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд почав дослідження письмових доказів у справі щодо вбивства на території Миколаївської міської лікарні № 1

17 квітня 2019, 17:12

У Центральному районному суді м.Миколаєва розглядається клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно 45-річного чоловіка за ознаками вчинення суспільно-небезпечного діяння, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, відповідно до матеріалів кримінального провадження, останній, перебуваючи на території Миколаївської міської лікарні № 1 під час конфлікту з 30-річним чоловіком, наніс йому численні тілесні ушкодження, від яких той невдовзі помер у медичному закладі.

Подія мала місце 10 червня 2018 року.

Відповідно до встановленого порядку, суд розпочав дослідження письмових доказів, зокрема, протоколи огляду відеозаписів з нагрудних реєстраторів патрульних, які прибули на виклик щодо бійки на території лікарні, та додатки до протоколів у виді носіїв інформації з відео файлами.

У ході перегляду зазначених відеофайлів, де зафіксовано прибуття та першочергові дії патрульних на місці події, суд, з огляду на емоційний стан матері загиблого, яка визнана потерпілою, двічі оголошував перерву.

Також було досліджено протоколи огляду місця подій, рапорти патрульних, які прибули на виклик.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 11.00 год 22.05.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва