flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок у справі щодо закінченого замаху на вбивство малолітньої дитини

11 квітня 2019, 14:36

У Центральному районному суді м.Миколаєва проголошено вирок 42-річній громадянці Ш., за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство малолітньої дитини).

Обвинувальний акт у зазначеному кримінальному провадженні розглядався колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Дмитра Тішка, Сергія Медюка, під головуванням судді Катерини Лагоди.

У ході розгляду судом встановлено, що громадянка Ш., 26 березня 2018 року, близько 21 години, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, діючи умисно з метою позбавити життя власну дитину, скинула з Інгульського мосту свого 9-ти місячного сина.

Дитину було врятовано співробітником патрульної поліції та матросом рятувальної станції, розташованої неподалік.

Суд дійшов висновку, що вина громадянки Ш. у скоєнні закінченого замаху на умисне вбивство малолітньої дитини повністю доведена і підтверджується матеріалами кримінального провадження та показами свідків, дослідженими у судовому засіданні, а саме письмовими доказами у справі.

З урахуванням всіх обставин справи, суд визнав громадянку Ш. винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України та призначив їй покарання у виді 10 років позбавлення волі.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва