flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд досліджує письмові докази у справі щодо розбійного нападу та умисного вбивства 35-річної жінки

09 квітня 2019, 11:37

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 26-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень за п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 19-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України. Усі вони є мешканцями м.Одеса.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка під головуванням Сергія Мєдюка.

Суд продовжив, відповідно до встановленого порядку, дослідження письмових доказів.

Було досліджено додатки до відповідних протоколів у вигляді носіїв інформації з відеофайлами з камер спостереження.

Зокрема, де зафіксовано автомобіль, на якому, відповідно до обвинувального акту, пересувались фігуранти провадження, їх зустріч в магазині по вул.Соборній у м.Миколаєва, відеокадри двох перехожих, якими за версією органу досудового слідства є обвинувачені, неподалік від місця вчинення кримінального правопорушення.

Також суд дослідив протоколи пред’явлення особи для впізнання, постанови про визнання речовими доказами, висновки експертиз, низку інших процесуальних документів.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 10.04.2019 року.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи 26-річний обвинувачений познайомився у соціальній мережі з 35-річною мешканкою м.Миколаєва та при листуванні домовився з нею про зустріч у нічний час.

01.08.2018 року, приблизно о 00.30 обвинувачений разом з жінкою прибули на узбережжя р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна, де вже перебували інші фігуранти справи.

Чоловік почав наносити металевим гвинторізом удари в область голови жінки, інші обвинувачені знаходились поряд з метою запобігти втечі останньої. Після нанесення низки сильних ударів, обвинувачені заволоділи мобільним телефоном та золотими прикрасами жінки. Від отриманих травм остання померла.

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва