flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Центрального суду м.Миколаєва Галина Подзігун взяла участь в підсумковій нараді, присвяченій підсумкам здійснення судочинства у 2018 році

29 березня 2019, 14:34

Сьогодні, 29 березня, в Миколаївському апеляційному суді відбулась підсумкова нарада присвячена підведенню підсумків здійснення судочинства місцевими загальними судами області та Миколаївським апеляційним судом протягом 2018 року.

У заході взяли участь голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло, його заступники Володимир Гулий та Ігор Лівінський, голови місцевих судів міста та області, судді апеляційного суду.

Від Центрального районного суду м.Миколаєва участь у нараді взяла його голова Галина Подзігун.

У вступному слові Микола Міняйло окреслив основні моменти проходження кваліфікаційного оцінювання суддів, кадрового забезпечення у судах, доповів про рівень судового навантаження.

За цим показником у місті та області лідирує Центральний районний суд м.Миколаєва, тут рівень навантаження найвищий. Впродовж 2018 року, до Центрального суду надійшло 15 960 справ та матеріалів.

На другому місці Заводський суд м.Миколаєва - 11 676 справ та матеріалів, далі Ленінський – 9120, Корабельний районний суд м.Миколаєва, тут показник склав 6528 справ та матеріалів.

Всього, впродовж 2018 року в провадженні Центрального районного суду м.Миколаєва перебувало 19 706 справ та матеріалів, які розглядали 13 суддів, троє з яких почали здійснювати судочинство, починаючі з вересня-жовтня 2018 року.

При цьому штатний розгляд Центрального районного суду м.Миколаєва передбачає роботу 17 суддів.

Після виступів Миколи Міняйла та його заступників, про стан здійснення судочинства у минулому році доповіли голови місцевих судів м.Миколаєва та області.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва