flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід директору КП «Вознесенське міжміське бюро технічної інвентарізації»

11 березня 2019, 11:34

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Гречаною розглянуто клопотання про обрання міри запобіжного заходу директору КП «Вознесенське міжміське бюро технічної інвентарізацїї», підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний за попередньою змовою з посадовими особами одного з відділів Вознесенської міської ради вимагав та отримав від місцевого підприємця неправомірну вигоду у сумі 108 тис гривень за отримання та погодження 10 дозволів на встановлення рекламних конструкцій.

Прокурор клопотання про обрання запобіжного заходу у виді домашнього арешту підтримав, у якості ризиків зазначив можливість посадовця переховуватись від органів слідства та суду, знищити речі або документи, що мають значення у розслідуванні зазначеного провадження, впливати на свідків, вчинити аналогічні злочини.

Підозрюваний свою провину заперечив, просив обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час. Захисник підтримав його позицію, зазначивши, що ризики є завищеними та необґрунтованими.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя Світлана Гречана обрала щодо підозрюваного запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту до 05.05.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва