flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судовому засіданні у справі щодо нанесення тілесних ушкоджень патрульному поліцейському оголошено перерву через неявку свідків та потерпілого

27 лютого 2019, 11:55

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 43-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Відповідно до встановленого порядку дослідження доказів, суд мав перейти до допиту свідків. Проте жоден з них не з’явився, про причину неявки останні не повідомили.

Окрім цього, не з’явився потерпілий, який надіслав заяву щодо проведення судового засідання без його участі, проти чого заперечували захисник та обвинувачений.

Наразі для повторного виклику свідків та потерпілого в засіданні оголошено перерву до 14.30 год 12.04.2019 року.

Нагадаємо, чоловік обвинувачується у тому, що вдарив долонею в область обличчя співробітника патрульної поліції, який забезпечував безпеку дорожнього руху на перетині вул.Нікольська та Соборна у м.Миколаєві під час проведення масштабного спортивного заходу.

Подія мала місце 04.11.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва