flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Центральний районний суд м.Миколаєва з робочим візитом відвідав директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України Валерій Левенець (ФОТО)

27 лютого 2019, 11:46

26 лютого, до Центрального районного суду м.Миколаєва прибув з робочим візитом директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України Валерій Левенець.

На базі Центрального суду наразі, в рамках програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, що проводить Національна школа суддів України, проходять стажування п’ять слухачів НШСУ-кандидатів на посаду судді місцевого суду.

Слухачі школи проходять підготовку під наставництвом судді Центрального районного суду м.Миколаєва Дмитра Тішка.

У рамках візиту Валерій Левенець ознайомився з ходом та порядком проходження стажування на базі Центрального районного суду м.Миколаєва.

Окрім цього було проведено спільне обговорення, з головою суду Галиною Подзігун, суддями Іваном Дірком, Дмитром Тішком та слухачами школи суддів, питань, що стосувались проходження стажування.

Зокрема виконання індивідуальних навчальних планів, забезпечення умовами для проходження практичної підготовки.

Випуск зазначених кандидатів заплановано на травень 2019 року, після чого вони зможуть обійняти посаду судді місцевого суду.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва