flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо екс-заступника директора Миколаївського регіонального центру зайнятості оголошено перерву для підготовки захисту до зміненого обвинувачення

22 лютого 2019, 13:05

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього заступника директора Миколаївського обласного центру.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, 22 травня 2018 року, обвинувачений отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду у сумі 4,5 тис гривень за безперешкодне укладання між ним та Центром зайнятості договору купівлі товару і вчасне перерахування коштів.

Окрім цього, протягом квітня-травня 2018 року, останній пропонував зазначеному підприємцю укласти договір на виготовлення металевих решіток на вікна для встановлення їх в районних Центрах зайнятості Миколаївської області за завищеними цінами.

Після перерахування Центром зайнятості коштів за виготовлений товар, посадовець пропонував підприємцю повернути йому 70 % від суми різниці між фактично отриманими від Центру зайнятості коштами та реальною вартістю виготовлених товарів.

У судовому засіданні прокурор заявив клопотання про долучення до матеріалів справи зміненого обвинувального акту на надання стороні захисту строку для ознайомлення зі зміненим обвинуваченням.

Захисники не заперечувала проти задоволення клопотання прокурора.

Одна з захисників наголосила, що обвинувачений заперечує проти фотографування його представниками ЗМІ та публікації інформації щодо нього.

Судом роз’яснено, що у відповідності до вимог чинного законодавства, будь-яка особа може бути присутня у відкритому судовому засіданні та здійснювати фото та відео зйомку.

Клопотання щодо долучення зміненого обвинувального акту до матеріалів справи судом задоволено та надано строк стороні захисту для підготовки до зміненого обвинувачення до 11.30 год 06.03.2018 року.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва