flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід начальниці районного відділу Державної реєстрації актів цивільного стану, підозрюваній у зловживанні впливом

11 лютого 2019, 14:42

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Іваном Дірком обрано запобіжний захід начальниці Центрального районного у м.Миколаєві відділу Державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ в Миколаївській області, підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369-2 КК України (зловживання впливом).

Відповідно до матеріалів клопотання, 30.01.2019 року, посадовець довела до відому громадянки Т. вимоги щодо надання їй неправомірної вигоди у сумі 350 доларів США за сприяння в реєстрації у житловому приміщенні, а 05.02.2019 року, в своєму службовому кабінеті отримала зазначені кошти.

Прокурор клопотання підтримав та просив обрати запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. В якості ризиків зазначив можливість переховуватись від слідства та суду, впливати на свідків.

Підозрювана та її захисник заперечували проти обрання запобіжного заходу, зазначали, що підозра є необґрунтованою.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя ухвалив обрати запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, поклавши на підозрювану обов’язки з’являтись за кожним викликом прокурора слідчого та суду, не спілкуватись зі свідками і заявницею у зазначеному провадженні, не відлучатись без дозволу з м.Миколаєва.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва