flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено до судового розгляду справу за обвинуваченням екс-начальника Управління Державного агентства рибного господарства в області

08 лютого 2019, 15:58

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього начальника Управління Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

Розгляд зазначеного кримінального провадження відбувається під головуванням судді Катерини Лагоди.

У підготовчому судовому засіданні один із захисників заявив клопотання про відвід прокурора, оскільки той не здійснював процесуальне керівництво у зазначеному провадженні в ході досудового розслідування, а за такого, на думку захисника, не знайомий з матеріалами справи.

Другий захисник залишив вирішення питання про відвід прокурора на розсуд суду. Прокурор заперечив проти задоволення клопотання, зазначивши, що обставини клопотання не відповідають вимогам КПК України, окрім цього повідомив, що ознайомлений з матеріалами провадження.

За результатами розгляду клопотання, суд ухвалив відмовити у його задоволенні, через відсутність, у відповідності до ст.77 КПК України, підстав для відводу прокурора.

Окрім цього, суд вирішив, з урахуванням одностайної думки учасників судового засідання, питання призначення зазначеного кримінального провадження на підставі обвинувального акту до судового розгляду.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва