flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у вбивстві подружньої пари біля приміщення суду

01 лютого 2019, 18:34

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання слідчого про обрання міри запобіжного заходу 52-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за п.1 ч.2 ст.115 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 30.01.2019, близько 14.50 год, біля приміщення Ленінського районного суду м. Миколаєва після оголошення рішення суду у справі, що стосувалась боргових зобов’язань підозрюваного перед подружньою парою, останній здійснив не менше трьох пострілів в бік останніх з мисливської рушниці «Сайга-12С».

Від отриманих ушкоджень жінка загинула на місці події, її чоловік у кареті швидкої медичної допомоги.

Прокурор в обґрунтування клопотання зазначив, що підозра є обґрунтованою та підтверджується зібраними доказами. У якості ризиків зазначив можливість підозрюваного переховуватись від слідства та суду, впливати на свідків, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Підозрюваний від дачі пояснень відмовився, проте не заперечував проти підозри та задоволення клопотання.

Захисник також не заперечував проти задоволення клопотання.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою до 31.03.2019 року без права внесення застави.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва