flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання у справі Олега Шевчука відкладено через неявку свідків

23 січня 2019, 14:57

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього керівника Миколаївського міського управління УМВС України в області Олега Шевчука у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.365, ст.340 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства та в незаконному перешкоджанні організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій).

Відповідно до встановленого порядку дослідження доказів, суд мав продовжити допит свідків, проте останні у судове засідання не з’явились про причину неявки не повідомили.

Прокурор зазначив про необхідність відкладення судового засідання, сторона захисту та обвинувачений не заперечували проти цього.

За такого, суд ухвалив відкласти судове засідання, викликати свідків повторно, попередивши, що у разі їх неявки без поважних причин на них може бути накладено грошове стягнення.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва