flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судовому засіданні щодо чоловіків, які обвинувачуються у вчиненні розбійного нападу у центра міста оголошено перерву через неявку прокурора

23 січня 2019, 09:39

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 25-ти та 26-річного чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України.

У судове засідання, що відбулось 22 січня не з’явився прокурор, який повідомив, про свою участь в судовому розгляді іншого кримінального провадження.

Захисники вимагали в суду вжити заходів реагування, у зв’язку з неявкою представника державного обвинувачення, оскільки до групи прокурорів у даному провадженні входять кілька осіб.

Оскільки судовий розгляд зазначеного провадження не можливий без участі прокурора, суд відклав розгляд справи до 14.30 год 29.01.2019 року.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, чоловіки обвинувачуються у тому, що ввечері 29 липня 2017 року, в районі вул. Соборної у м.Миколаєві, приставивши ніж до шиї 18-річного юнака, відібрали в нього мобільний телефон, вартістю близько 4 тис гривень, який згодом один з них здав до ломбарду.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва