flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось перше засідання по суті у справі щодо жінки, обвинуваченої у замаху на вбивство своєї малолітньої дитини

01 листопада 2018, 16:04

31 жовтня у Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 42-річної місцевої мешканки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Оксани Мамаєвої, Володимира Алєйнікова, під головуванням Сергія Чернієнка.

Прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого жінка 26 березня 2018 року, близько 21 години, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, діючи умисно з метою позбавити життя власну дитину, скинула з Інгульського мосту свого 9-ти місячного сина.

За твердженням сторони обвинувачення, з причин, що не залежали від жінки, вона не змогла довести до кінця свій злочинний намір, спрямований на позбавлення життя дитини, оскільки хлопчика було помічено випадковими перехожими, які викликали швидку медичну допомогу і працівників поліції, та останніми дитину було врятовано.

Судом було вирішено питання щодо порядку та обсягу дослідження доказів у справі, відповідно до якого, відбувся допит обвинуваченої.

Остання не визнала себе винуватою, наполягала на тому, що дитина випала з її рук через перила мосту випадково.

Судом також продовжено строк тримання обвинуваченої під вартою до 28.12.2018 року.

Для виклику свідків, що відповідно до встановленого порядку дослідження підлягають допиту, у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 14.12.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва