flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловік, підозрюваний у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень миколаївському спортсмену залишиться під вартою

12 жовтня 2018, 16:59

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 29-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України.

Нагадаємо: чоловік обвинувачується у тому, що 12.10.2017 року, він завдав численні ножові поранення миколаївському спортсмену, внаслідок чого останнього було доставлено до реанімаційного відділення медичного закладу.

У судовому засіданні прокурор висловив позицію щодо продовження строку тримання під вартою стосовно обвинуваченого. В обґрунтування клопотання зазначав, що наявні ризики не зникли та не зменшились, а більш м’який запобіжний захід не зможе забезпечити належну процесуальну поведінку.

Потерпілий підтримав позицію прокурора.

Сторона захисту заявила клопотання про зміну запобіжного заходу у виді тримання під вартою на такий, що не пов'язаний з позбавленням волі. Обвинувачений підтримав своїх захисників.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотань суд ухвалив продовжити термін тримання під вартою щодо обвинуваченого.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 14.00 год 08.11.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва