flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось перше засідання по суті у справі щодо заступника директора Миколаївського центру зайнятості, обвинуваченого в отриманні неправомірної вигоди

11 жовтня 2018, 12:23

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочався судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням заступника директора Миколаївського обласного центру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

Кримінальне провадження розглядається під головуванням судді Дмитра Тішка.

Прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого, 22 травня 2018 року, посадовець отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду у сумі 4,5 тис гривень за безперешкодне укладання між ним та Центром зайнятості договору купівлі товару і вчасне перерахування коштів.

Окрім цього, протягом квітня-травня 2018 року, обвинувачений пропонував зазначеному підприємцю укласти договір на виготовлення металевих решіток на вікна для встановлення їх в районних Центрах зайнятості Миколаївської області за завищеними цінами.

Після перерахування Центром зайнятості коштів за виготовлений товар, посадовець пропонував підприємцю повернути йому 70 % від суми різниці між фактично отриманими від Центру зайнятості коштами та реальною вартістю виготовлених товарів.

Обвинувачений у судовому засіданні свою провину не визнав.

Судом вирішено питання щодо необхідності повного дослідження усіх доказів у справі, а саме спочатку буде допитано усіх свідків, потім досліджено письмові докази, після чого відбудеться допит обвинуваченого.

Наразі у засіданні для виклику свідків оголошено перерву до 10.00 год 19.10.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва