flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд справи за обвинуваченням двох чоловіків у вчиненні розбійного нападу у центрі міста

09 жовтня 2018, 14:20

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 25-ти та 26-річного чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України.

У даному кримінальному провадженні досліджено усі письмові докази сторони обвинувачення і відповідно до встановленого порядку суд має перейти до допиту свідків.

Проте у судове засідання свідки вчергове не з’явились. Також вже друге засідання поспіль не було доставлено свідка, стосовно якої у серпні 2018 року постановлено ухвалу про примусовий привід.

Прокурор пояснила, що матеріали на виконання примусового приводу від співробітників поліції їй не надходили.

Окрім цього, не з’явився потерпілий, який відповідно до ухвали суду підлягає повторному допиту.

З огляду на це, суд, для повторного виклику свідків та потерпілого оголосив перерву, наголосивши, що у разі неявки останніх у наступне судове засідання, судом буде прийматись рішення на підставі наявних доказів.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, ввечері 29 липня 2017 року, в районі вул. Соборної у м.Миколаєві, двоє чоловіків, приставивши ніж до шиї 18-річного юнака, відібрали в нього мобільний телефон, вартістю близько 4 тис гривень, який згодом один з них здав до ломбарду.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва