flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив термін тримання під вартою начальнику районного відділку поліції, підозрюваному в отриманні неправомірної вигоди

28 вересня 2018, 17:03

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання слідчого щодо продовження строків тримання під вартою начальнику Єланецького ВП Новоодеського ВП ГУНП в Миколаївській області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, правоохоронець підозрюється у вимаганні та отриманні від заступника керівника сільгосппідприємства неправомірної вигоди у сумі 26 тис гривень за невтручання в господарську діяльність підприємства.

У серпні 2018 року йому було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Прокурор клопотання про продовження строків тримання під вартою підтримав, зазначивши у якості ризиків, можливість підозрюваного впливати на свідків і переховуватись від органів досудового розслідування та суду.

Захисник підозрюваного просив відмовити у задоволенні клопотання та змінити запобіжний захід на особисте зобов’язання.

Підозрюваний підтримав позицію свого захисника.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Світлана Скрипченко продовжила термін тримання під вартою до 27.11.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва