flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо нанесення тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, оголошено перерву для ознайомлення однієї потерпілих з обвинувальним актом

07 вересня 2018, 14:45

У провадженні судді Центрального районного суду м.Миколаєва Світлани Гречаної перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням 29-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст121 КК України.

Нагадаємо, чоловік обвинувачується у тому, що у січні 2013 року в районі вул.Архітектора Старова в м.Миколаєві, разом з іншою особою спричинив тяжкі тілесні ушкодження місцевому мешканцю, внаслідок яких останній помер.

Зазначене кримінальне провадження вже розглядалось Центральним районним судом м.Миколаєва з постановленням вироку, апеляційним судом Миколаївської області справу скеровано на новий розгляд.

Відповідно до встановленого порядку дослідження доказів по справі, суд мав розпочати допит свідків, проте жоден з них вчергове не з’явився у судове засідання.

Окрім цього, судом з’ясовано, що одна з потерпілих у кримінальному провадженні, всупереч вимогам КПК України, не отримала, змінений у 2016 році стороною обвинувачення, обвинувальний акт. Зокрема, у матеріалах кримінального провадження відсутня письмова розписка останньої про ознайомлення зі зміненим обвинуваченням.

З огляду на це, суд оголосив перерву, зобов’язавши прокурора вчинити дії по врученню потерпілій зміненого обвинувального акту.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва