flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловіку, підозрюваному у закінченому замаху на вбивство

27 липня 2018, 11:15

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання про обрання міри запобіжного заходу 22-х річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.15 ч.2 п.1 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство двох осіб).

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний, 24.07.2018 року близько 04.30 год, в районі перехрестя вул.Соборна та Велика Морська в м.Миколаєві у ході виниклого конфлікту завдав кілька ножових поранень двом чоловікам.

Останніх в непритомному стані було доставлено до медичного закладу. Наразі вони перебувають у реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав, зазначивши у якості ризиків можливість підозрюваного переховуватись від слідства, знищити або спотворити знаряддя вчинення злочину, незаконно впливати на потерпілих та свідків, продовжити вчиняти кримінальні правопорушення.

Захисник заперечувала проти задоволення клопотання, наполягаючи на тому, що підозра необґрунтована, низка доказів є недопустимими через неналежне оформлення документів, ризики нічим не підтвердженні.

Сам підозрюваний відмовився від дачі пояснень.

Заслухавши аргументацію сторін, з урахуванням доданих до клопотання матеріалів, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою до 22.09.2018 без можливості внесення застави.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва