flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні юристи змогли познайомитись з роботою суддів Центрального районного суду м.Миколаєва (ФОТО)

30 травня 2018, 18:25

Протягом двох днів, 29-го та 30-го травня, майбутні юристи, які навчаються у Миколаївському юридичному ліцеї відвідали у Центральному районному суді м.Миколаєва низку відкритих судових засідань.

29 травня ліцеїсти змогли познайомитись з порядком розгляду клопотання про зняття арешту з майна, матеріали якого перебували в провадженні слідчого судді Світлани Скрипченко та адміністративних протоколів щодо адміністративних правопорушень пов’язаних з корупцією, складених на одного з депутатів Миколаївської міської Ради.

Наступного дня, вихованці ліцею були присутніми у підготовчому судовому засіданні з розгляду цивільної справи, що стосувалась позбавлення батьківських прав. Зазначена справа перебуває у провадженні голови Центрального районного суду м.Миколаєва Галини Подзігун.

У ході судового засідання ліцеїсти змогли дізнатись про правові нюанси, що виникають при розгляді справ такої категорії.

Після завершення засідання, студенти змогли задати Галині Подзігун низку питань, що стосувались, як обставин справи на розгляді якої вони були присутні, так і діяльності Центрального суду та засад системи судочинства загалом.

На кожне питання ліцеїсти отримали вичерпні, ґрунтовні відповіді.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва