flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання у справі Олега Шевчука вчергове не відбулось через неявку прокурора

30 травня 2018, 13:14

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього керівника Миколаївського міського управління УМВС України в області Олега Шевчука у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.365, ст.340 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства та в незаконному перешкоджанні організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій).

У судове засідання, що відбулось 29 травня, з’явились обвинувачений, його захисник та один зі свідків, який відповідно до встановленого порядку дослідження доказів підлягає допиту.

Водночас, у судове засідання не з’явився прокурор, який надіслав на електронну скриньку суду клопотання, де просив відкласти судове засідання, у зв’язку зі службовою зайнятістю.

З огляду на те, що участь прокурора у судовому розгляді зазначеного кримінального провадження є обов’язковою, суд оголосив перерву до 14.30 год 26.07.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва