flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спростування інформації

29 травня 2018, 17:13

25 травня на сторінці одного з миколаївських інформаційних агентств було опубліковано матеріал: «Главу аппарата райсуда Николаева заподозрили еще в одной взятке – адвокат подарил ему «iPhone».

В матеріалі йдеться зокрема про те, що керівника апарату Центрального районного суду м.Миколаєва підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України, за фактом отримання від одного з адвокатів неправомірної вигоди у вигляді дорогого телефону.

Окрім цього, в матеріалі йдеться, що підозрюваний є родичем співробітника прокуратури Миколаївської області, який обіймає високу посаду.

Офіційно повідомляємо, що зазначена у вказаному матеріалі інформація не відповідає дійсності. Керівнику апарату Центрального районного суду м.Миколаєва не вручалось повідомлення про підозру за ч.1 ст.368 КК України, будь-яких слідчих дій з цього приводу з ним не проводилось.

Також, серед родичів керівника апарату Центрального районного суду м.Миколаєва немає співробітників прокуратури Миколаївської області та місцевих прокуратур.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва