flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив у затвердженні угоди про визнання винуватості у справі щодо привласнення бюджетних коштів

22 травня 2018, 13:34

До Центрального районного суду м.Миколаєва надійшов обвинувальний акт щодо 48-річного приватного підприємця, обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.191 та ч.1,4 ст.358 КК України.

Обвинувальний акт надійшов із угодою про визнання винуватості укладеною між прокурором Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та обвинуваченим.

Відповідно до обвинувального акту, підприємець привласнив бюджетні кошти в сумі понад 100 тис грн. отриманих у ході виконання підрядних робіт з ремонту огорожі одного з кладовищ м.Миколаєва, а також складав та використовував завідомо підроблені документи.

У судовому засіданні, обвинувачений свою провину визнав частково і за такого відмовився від укладення угоди про визнання винуватості про визнання винуватості, укладеної між ним та прокурором Миколаївської місцевої прокуратури № 1.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали, суддя Оксана Мамаєва відмовила у затвердженні угоди про визнання винуватості та ухвалила повернути обвинувальний акт прокурору.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва